Tepside karışık kebap tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle etlerin marinasyon sürecinin önemi vurgulanmış, bu aşama sanırım yemeğin lezzetini ciddi anlamda artırıyor. Ayrıca, alüminyum folyo kullanarak etlerin suyunu kaybetmeden pişirilmesi fikri oldukça pratik. Sebzelerin de kebapla birlikte pişirilmesi, lezzetin daha da zenginleşeceğini gösteriyor. Yanında pilav veya bulgur pilavı ile sunmak, bu yemeği daha da çekici hale getirecektir. Misafirler için mükemmel bir alternatif gibi görünüyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Tepside karışık kebap tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Özellikle etlerin marinasyon sürecinin önemi vurgulanmış, bu aşama sanırım yemeğin lezzetini ciddi anlamda artırıyor. Ayrıca, alüminyum folyo kullanarak etlerin suyunu kaybetmeden pişirilmesi fikri oldukça pratik. Sebzelerin de kebapla birlikte pişirilmesi, lezzetin daha da zenginleşeceğini gösteriyor. Yanında pilav veya bulgur pilavı ile sunmak, bu yemeği daha da çekici hale getirecektir. Misafirler için mükemmel bir alternatif gibi görünüyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz