Ciğer kebap yapımında en önemli noktalardan biri, ciğerin taze olması değil mi? Taze ciğer kullanmak, kebabın lezzetini gerçekten etkiliyor. Ayrıca, marine süresi de önemli gibi görünüyor; en az bir saat bekletmek, baharatların lezzetini emmesi açısından faydalı. Peki, pişirme yöntemleri arasında siz hangisini tercih ediyorsunuz? Izgara mı yoksa tava mı daha çok lezzet katıyor sizce?
Ciğer kebap yapımında en önemli noktalardan biri, ciğerin taze olması değil mi? Taze ciğer kullanmak, kebabın lezzetini gerçekten etkiliyor. Ayrıca, marine süresi de önemli gibi görünüyor; en az bir saat bekletmek, baharatların lezzetini emmesi açısından faydalı. Peki, pişirme yöntemleri arasında siz hangisini tercih ediyorsunuz? Izgara mı yoksa tava mı daha çok lezzet katıyor sizce?
Cevap yaz