Adana şiş kebap yaparken en çok hangi malzemelere dikkat ettiniz? Kuzu kıymanın yağ oranı ve tazeliği gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Ayrıca, kebapları şişe geçirirken sıkı bir şekilde yerleştirmek önemli olduğunu duydum. Peki, pişirme sırasında mangalın ne kadar sıcak olması gerektiği hakkında bir deneyiminiz var mı? Kebapların yanına taze malzemeler eklemek de lezzeti artırıyormuş; bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Adana şiş kebap yaparken en çok hangi malzemelere dikkat ettiniz? Kuzu kıymanın yağ oranı ve tazeliği gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Ayrıca, kebapları şişe geçirirken sıkı bir şekilde yerleştirmek önemli olduğunu duydum. Peki, pişirme sırasında mangalın ne kadar sıcak olması gerektiği hakkında bir deneyiminiz var mı? Kebapların yanına taze malzemeler eklemek de lezzeti artırıyormuş; bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz