Çöp şiş kebap fırında yaparken en çok merak ettiğim şey, marinasyon sürecinin nasıl yapılmasıdır. Etin yumuşaklığı arttığı gibi, tatların birleşmesi de bu aşamada mı sağlanıyor? Ayrıca, şişe dizme aşamasında sebzelerle etleri nasıl harmanlamalıyım? Fırında pişirirken etlerin çevrilmesi gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu süre zarfında başka bir dikkat edilmesi gereken şey var mı? Son olarak, yanına ne tür garnitürler öneriyorsunuz, salata dışında farklı alternatifler var mı?
Çöp şiş kebap fırında yaparken en çok merak ettiğim şey, marinasyon sürecinin nasıl yapılmasıdır. Etin yumuşaklığı arttığı gibi, tatların birleşmesi de bu aşamada mı sağlanıyor? Ayrıca, şişe dizme aşamasında sebzelerle etleri nasıl harmanlamalıyım? Fırında pişirirken etlerin çevrilmesi gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu süre zarfında başka bir dikkat edilmesi gereken şey var mı? Son olarak, yanına ne tür garnitürler öneriyorsunuz, salata dışında farklı alternatifler var mı?
Cevap yaz