Bu kuşbaşı etli patlıcan kebap tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor! Malzemelerin tazeliği ve doğru hazırlanması kebabın lezzetini artıracak gibi. Özellikle etin marine edilme süresi ve patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi gibi detaylar önemini gösteriyor. Yaz aylarında mangalda pişirilmesi harika bir tercih. Sizce bu kebabı yaparken en çok hangi garnitürlerle sunmayı tercih edersiniz?
Bu kuşbaşı etli patlıcan kebap tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor! Malzemelerin tazeliği ve doğru hazırlanması kebabın lezzetini artıracak gibi. Özellikle etin marine edilme süresi ve patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi gibi detaylar önemini gösteriyor. Yaz aylarında mangalda pişirilmesi harika bir tercih. Sizce bu kebabı yaparken en çok hangi garnitürlerle sunmayı tercih edersiniz?
Cevap yaz