Kebap gif yapmak için gerekli malzemeleri ve adımları okuyunca gerçekten iştah açıcı bir tarif olduğunu düşünüyorum. Özellikle etin marine edilmesi kısmı oldukça önemli gibi görünüyor, değil mi? Marine süresinin uzun olması, etin lezzetini artırıyormuş. Sizce de bu, kebabın yumuşaklığı ve aroması için kritik bir aşama değil mi? Ayrıca, ızgara pişirme yöntemi de etin tadını daha da zenginleştiriyor. Siz bu tarifte hangi malzemeleri kullanmayı tercih edersiniz?
Kebap gif yapmak için gerekli malzemeleri ve adımları okuyunca gerçekten iştah açıcı bir tarif olduğunu düşünüyorum. Özellikle etin marine edilmesi kısmı oldukça önemli gibi görünüyor, değil mi? Marine süresinin uzun olması, etin lezzetini artırıyormuş. Sizce de bu, kebabın yumuşaklığı ve aroması için kritik bir aşama değil mi? Ayrıca, ızgara pişirme yöntemi de etin tadını daha da zenginleştiriyor. Siz bu tarifte hangi malzemeleri kullanmayı tercih edersiniz?
Cevap yaz