Şiş kebap terbiyesi hazırlarken en çok dikkat edilmesi gereken malzemeler neler? Özellikle yoğurt ve baharatların oranları nasıl olmalı ki lezzeti artırabilsin? Ayrıca, dinlendirme süresi ne kadar olmalı ki et yumuşak ve lezzetli olsun? Kullandığınız et türü de bu süreçte önemli mi? Mangalda pişirme yönteminin yanı sıra fırın veya tava yöntemleri de tercih edilebilir mi?
Şiş kebap terbiyesi hazırlarken en çok dikkat edilmesi gereken malzemeler neler? Özellikle yoğurt ve baharatların oranları nasıl olmalı ki lezzeti artırabilsin? Ayrıca, dinlendirme süresi ne kadar olmalı ki et yumuşak ve lezzetli olsun? Kullandığınız et türü de bu süreçte önemli mi? Mangalda pişirme yönteminin yanı sıra fırın veya tava yöntemleri de tercih edilebilir mi?
Cevap yaz