Sizce çardak kebap yapmanın en keyifli kısmı nedir? Marinasyon süresi boyunca beklemek mi, yoksa kebapları mangalda pişirirken o muhteşem kokuyu almak mı? Özellikle yanında sunulan taze yeşillikler ve yoğurt ile lezzetinin artması da çok hoşuma gidiyor. Sizce bu kebabı denemek için en uygun zaman ne zamandır, yaz ayları mı yoksa kış günleri mi? Ayrıca, sunum sırasında görselliğin artırılması için özel servis tepsilerinin kullanılması fikrine ne dersiniz?
Sizce çardak kebap yapmanın en keyifli kısmı nedir? Marinasyon süresi boyunca beklemek mi, yoksa kebapları mangalda pişirirken o muhteşem kokuyu almak mı? Özellikle yanında sunulan taze yeşillikler ve yoğurt ile lezzetinin artması da çok hoşuma gidiyor. Sizce bu kebabı denemek için en uygun zaman ne zamandır, yaz ayları mı yoksa kış günleri mi? Ayrıca, sunum sırasında görselliğin artırılması için özel servis tepsilerinin kullanılması fikrine ne dersiniz?
Cevap yaz