İlk önce etti termiye edelim. Eti ve soğanları mutfak robotunda kıyalım ve üzerine tuzu, karabiber, sumak, kımızı pul biber, toz biber, kekiği ve yağı ilave edim robotta iyice karıştıralım. Sonra bir kaba alıp ağzını streç film ile kapatalım ve bir gece marine olması için buzdolabın da bekletelim. Dinlendirdikten sonra bir tavaya önce tereyağı ve sıvıyağı alalım ve eritelim. Erittikten sonra üzerine dinlendirdiğimiz eti de alalım ve biraz soteleyelim.
Sonra ince ince doğradığımız patates ve biberleri de ilave edip biraz daha soteleyelim. Daha sonra domates ve biber salçasını ekleyelim. Tuzu ve kaynamış suyu da ilave edip bir güzel karıştıralım ve ocaktan alalım. Ocaktan aldığımız eti suyunu çekene kadar 15 dakika dinlendirelim. Hazırladığımız kebabı lavaş ekmeği ya da bazlama içine yerleştirelim. Bu kebabın yanında en iyi çoban salatası gider. İsterseniz çoban salata ile servis yapabilirsiniz.