Öncelikle patlıcanları ve kapya biberlerimizi fırına atıp bir güzel közlüyoruz. Közlenen patlıcanları soyduktan sonra küp-küp doğrayarak fırın kabına yerleştiriyoruz. Diğer taraftan tencereye yağımızı ekleyerek kızdırıyoruz. Üzerine etleri koyup kavurmaya başlıyoruz. Etler yeteri kadar kavrulduğunda ince doğranmış kırmızı kapya biberi, baharatları, biberi ve tuzu ilave ediyoruz.
Ortalama 15 dakika kadar kavurduktan sonra Tepsiye dizdiğimiz patlıcanların üzerine güzelce yayıyoruz. Son olarak en üste de daire şeklinde kestiğimiz domatesleri diziyoruz. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırına kebabımızı yerleştiriyoruz. Ortalama 30 dakika pişirmek yeterli olacaktır. Tercihe göre maydanozla süsleyerek sıcak servis ediyoruz.
Afiyet Olsun.