İlk olarak etlerinizi kıyma haline getirmeniz gerekmektedir. Ancak zırhla etinizi kıyma haline getirme olanağınız bulunmuyorsa etlerinizin iri dişler halinde olmasına dikkat etmelisiniz. Yeşil soğanı ve maydanozu yıkadıktan sonra incecik kıymalısınız. İncecik doğradığınız yeşilliklerin üzerine bir limonu da sıktıktan sonra sıkıp bir kenarda bekletmeniz gerekmektedir. Kıymanın içine tuzu ekleyip iyice yoğurun. Daha sonra yoğurduğunuz kebap harcından yumurta büyüklüğünde parçalar alıp bir kebap şişinden geçirmeniz gerekir. Elinizle kebap harcını şişe iyice yaydıktan sonra daha önce yaktığınız mangala koyun. Çevirerek her iki tarafının da kızarmasını sağlayabilirsiniz. Bir tarafı kızarmadan çevirmeye kalkarsanız kıyma dağılacaktır. Bu yüzden bir tarafı iyice kızardıktan sonra çevirin ve yanında yeşil soğan ve maydanoz ile servis edebilirsiniz.
Yanında bulgur pilavı, közlenmiş biber, közlenmiş domates ve pul biber serpiştirilmiş kuru soğanla çok lezzetli bir tabak hazırlayabilirsiniz.