İlk önce patlıcanları közleme tavasının içerisinde közleyin. Közlenen patlıcanları kabuğundan ayırıp temizledikten sonra tuzlu suyun içerisine koyalım. Ardından patlıcanları suyun içinden çıkarıp suyunu iyice sıkarak süzelim ve kesim tahtasının üzerinde ince kıyalım.
Tere yağın yarısını tavanın içerisine alalım, eridikten sonra unu ilave edip kokusu çıkıncaya kadar kavuralım. Daha sonra hazırladığımız patlıcanları ekleyelim ve sütünü, tuzunu ve Hindistan cevizini ilave edip karıştıralım. En son rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip 5-6 dakika pişirelim. Tere yağın kalan kısmını eritelim, kuru soğanın kabuğunu soyduktan sonra yemeklik olacak şekilde doğrayalım ve tereyağına ilave edelim. Kuru soğan sotelenince içine kuşbaşı etleri ilave edip 10 dakika kadar kavuralım. Ardından biber ve domates salçasını ve yeterli tuzunu aklayarak karıştıralım. Daha sonra etlerin üzerini geçecek kasar sıcak kaynamış suyu tavaya ilave edelim. Ocağın altını kısalım ve yaklaşık 25-30 dakika daha kuşbaşı etler yumuşayıncaya kadar pişirelim. Servis tabağının içerisine önce patlıcanlı beğendiyi üzerine de et kebabı yayalım. Ardından sıcak olarak servis yapalım.
Afiyet olsun.