Derin bir kabın içinde kıymayı, tuzu ve baharatlarını karıştırarak iyice yoğurun.
Yoğurma işlemi bittikten sonra elde ettiğiniz harçtan ceviz büyüklüğünden parçalar alın. Bu parçaları uzun köfteler şekline getirin. Daha sonra bunları bir şişe geçirin. Harcın tamamına oranlı bir şekilde şişe yaymak için elinizi ıslatın ve parmaklarla düzeltin. Böylece her taraf aynı kalınlıkta olacak ve pişmeyi kolaylaştıracaktır. Daha sonra hazırladığınız şişleri mangal ya da ızgara üzerinde iki tarafı da pişirin. Piştikten sonra şişler iki pide arasına üzerinden bastırılarak köfteler şişten çıkarılır ve servis tabağına konur. Servis tabağının kenarına domates, yeşil biber ve ince halkalar şeklinde doğranmış soğanlar koyabilirsiniz.
Afiyet olsun.